Al meer dan 40 jaar genieten vakantiegangers op deze camping van de natuur, omgeving en de rust van het Drentse platteland. De ruim opgezette camping aan de rand van het dorp Vledderveen biedt ruimte aan 32 kampeerplaatsen voor een tent of een caravan. De caravans en tenten staan gegroepeerd wat zorgt voor een gezellige sfeer.
De camping is omgeven door een smalle strook bos met een (droog) vennetje erin, waaraan de camping haar naam ontleent. Rondom het vennetje en door de bosstrook loopt een wandelpad. Ideaal voor een mooie avondwandeling. Een bossingel vormt de scheiding tussen de camping tussen de camping en de omliggende akkers en weilanden.

Wandelen en fietsen

Wij richten ons op vakantiegangers die overdag graag fietsen, wandelen of bezienswaardigheden bezoeken. De aantrekkelijke omgeving kenmerkt zich door een afwisselend landschap van bosgebieden en agrarische landerijen. Onze camping is een perfecte startplaats voor diverse activiteiten. 500 meter verderop ligt het bosrijke Nationaal Park het Drentse Friese Wold en we zijn gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes. meer info >

Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

Foto impressie